Rendl Jaroslav 388 b.
Šulc David 363 b.
Tácha Petr 302 b.

19.10.2013 - Počasí na nedělní podzimní vyjížďku DEXTER CYCLING 2013 - Aktuality

Ahoj Dexteráci

a ahoj i všichni ostatní cyklističtí nadšenci!

Věřím, že většina z vás, co ještě nestihla pověsit po letošní sezóně kola někam na háky a udržuje své cykloduše v nafouknutém stavu, dorazí na naší zítřejší

PODZIMNÍ VYJÍŽĎKU DEXTER CYCLING 2013.

Výjimečně se většina meteorologických předpovědí shoduje na tom, že od zítra konečně dorazí to pravé babí léto! Aby taky ne! Objednávali jsme slunečné počasí s příjemnými teplotami, které by kolem oběda mohly atakovat až magických 18°C! Ráno bude sice ještě trochu chladno, ale věřím, že i s tím se nějak popereme.

Například podle meteorologického serveru YR.NO by zítřejší teploty v okolí Dobřichovic měly dosáhnout

v 10:00 hod  12°C,

v 11:00 hod  14°C,

ve 12:00 hod  16°C,

ve a 13:00 hod  18°C.

Připomínám, že první start pelotonu je již v 9:00 hod z parkoviště u prodejny LIDL v Rudné u Prahy a v 10:00 hod vyrážíme ze Zbraslavského náměstí v Praze - Zbraslavi.

Peloton bude sledovat doprovodné vozidlo s fotografem a budete mít tak možnost si odložit případné přebytečné svršky oblečení.

Jak jsem vás již dříve informoval, svou účast na akci nám přislíbil "pan cyklista", paralympijský šampión, pan MICHAL STARK (www.michalstark.cz). Máte tedy skvělou šanci potkat se osobně s touto sportovní legendou a svézt se s ním v jednom balíku. Ti z vás, kdo ho neznáte a dosud jste neměli tu čest projet se s ním na společném tréninku, budete doslova udiveni, jak těžké je uviset jeho tempo nejen v kopcích! Nemusím připomínat, že Michal šlape jen jednou nohou! ;-)

Vyjížďka bude končit v Letech u Dobřichovic cca ve 12:15 hod, kde máme rezervovaná místa v pivovaru MXX PIVOTEL (www.mmxpivo.com/cs/mmx-pivotel) pro krátké posezení, napojení, oběd, zhodnocení a popovídání s kamarády. Čas i trasa odjezdu domů je již individuální. V provozu je i letní terasa, která možná zítra bude naplno využita!

Akce se jede za plného silničního provozu!

Těším se na vás!

za Dexter Cycling,

Franta Švec

19.10.2013, Švec František

Zpět na výpis aktualit